18. 12. 2012

Penzion Sluníčko pod Růžovou horou


Tento útulný rodinný penzion se nachází přímo na úpatí Růžové hory, přímo v centru Pece pod Sněžkou a nabízí levné, přesto komfortní a pohodlné horské ubytování.

Penzion Sluníčko vyniká hlavně svou výhodnou polohou. Nejbližší vlek se nachází cca 250 m od penzionu, ski areály se nacházejí cca 800 m od penzionu a velmi pohodlně se tam dostanete pravidelným ski busem.

V létě je výchozím bodem pro mnoho turistických tras, od romantických procházek až po náročné horské výstupy (rovnou od penzionu vede přímá turistická trasa na horu Sněžku či k její lanové dráze-vzdálené 1km, dále na Růžovou horu, do Obřího či Modrého dolu, po staré cestě do Velké Úpy, na Portášovy boudy,..).
V blízkém okolí se nachází Monkey park s bobovou dráhou a lanovým centrem, bowling, billiard, wellness centrum v hotelu Horizont, několik vyhlášených restaurací, obchod, pošta, autobusové nádraží.

Penzion Sluníčko Vám nabízí ubytování v pěti 2lůžkových pokojích (možnost přistýlky) s vlastní koupelnou a WC, TV a WIFI. Lednice a varná konvice s nádobím jsou k dispozici.Ubytování zahrnuje snídani. Oběd či večeři si můžete vychutnat v okolních restauracích.

Také je zde možnost ubytování v apartmánu max. 5 osob s vlastním vchodem a kuchyňkou.Pension Sluníčko je vhodný jak pro rodinné dovolené, odpočinek pro seniory, zamilované páry i pro několikačlennou skupinu či sportovní nadšence.

Aktivity pro letní období

V letním období zde můžete poznávat krásy krkonošské přírody.
Můžete si udělat pěší výlet na nejvyšší horu České republiky 
Sněžku (1602m n.m.), na vrcholy východních Krkonoš-Studniční horu, Liščí horu, Černou horu, do Špindlerova Mlýna, na Pomezní Boudy.
Také si můžete v nedaleké půjčovně vypůjčit horská kola, koloběžky (mapy cyklotras jsou k dispozici v pensionu).
Z
 Pece pod Sněžkou se dají také podnikat výlety např. do zoologické zahrady ve Dvoře Králové, na koupaliště Sejfy, kde se dá domluvit beach volejbal, krásný je také výlet do pískovcových Adršpašsko-Teplických skal nebo návštěva podkrkonošského města Trutnov či Vrchlabí.
Pokud by jste měli ještě dostatek sil a chuť, můžete si jít zahrát tenis na nedaleký tenisový kurt.
Pro děti i dospělé je celoročně otevřen Relax park vzdálen 150m od 
penzionu Sluníčko, kde se děti mohou vyřádit na bobové dráze, trampolínách, skluzavkách či prolejzačkách.
Večer si také můžete zpestřit v krásném baru Enzian gril či si jít zahrát bowling.

Aktivity pro zimní období

V zimním období si v Peci pod Sněžkou přijdou na své lyžaři i běžkaři, pro které jsou každodenně připraveny sjezdové a běžecké tratě.
Snowpark je k dispozici všem snowboardistům.
Po náročném dnu si pro sebe můžete na pension objednat masáž.
Nejbližší lyžařský vlek je od 
penzionu Sluníčko vzdálen 250m.
K hlavnímu lyžařskému areálu se dostanete ski busem, který staví u penzionu.
Při dlouhých večerech, při špatném počasí či zabavení dětí poskytujeme několik společenských her.
Jestli vás to zaujalo, bližší informace (včetně ceníku a aktualit) najdete zde:

Žádné komentáře:

Okomentovat